fbpx Skip to main content

O nama

Hajde da kreiramo živote
u savršenoj harmoniji

Iz snova u realnost, uz Harmony Homes

U Harmony Homes kompleksu, ne gradimo samo zgrade, već i temelje porodičnih uspomena. Lokacija se nalazi u neposrednoj blizini škola, centra grada i raznih sadržaja i čini nas sjajnim izborom za one koji žele da žive u mirnom i sigurnom, ali i urbanom okruženju.

Kako bismo osigurali profesionalizam i kvalitet u izgradnji objekata i poštovanje rokova, naš tim se sastoji od stručnjaka za projektovanje, inženjera za praćenje i nadzor projekta i iskusnih izvođača građevinskih radova. Na taj način želimo da dostignemo izvrsnost u kvalitetu i opravdamo ukazano poverenje klijenata.

Harmony Homes priča počinje kao san. San o mestu gde porodice mogu rasti, smeštenom u oazi mira usred gradske idile. Sa puno stručnosti i posvećenosti, razvijamo svaki detalj našeg kompleksa, kako bismo stvorili savršenu harmoniju između funkcionalnosti i estetike.

Oaza sreće i porodičnog mira

Harmony Homes kompleks obuhvata predivno uređenu zelenu površinu sa unutrašnjim igralištem, pružajući Vam priliku da zajedno sa svojom porodicom provodite kvalitetno slobodno vreme i gledati svoju decu kako rastu.